Hlavní navigace

Názor k článku Anti+globalizace a Internet (spršky z deníčku anti+globalisty) od Ladislav Zajicek - Pane Halo, Posle ci co jste. Jedte si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2000 15:17

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Pane Halo, Posle ci co jste. Jedte si svuj zivot podle vasich totalitnich pravidel. Ale pamatujte na jedno - vase hruzna sprostota zustane navzdy vasi sprostotou, at vam ji chvali kdokoli vaseho razeni.
    Kdyz nekdo, kdo neni schopen jineho, nez totalizujiciho pohledu, rika o komkoli, ze je lhar a skudce jen proto, ze ma jiny pohled, je totalizujici zaslepenec. Pro tenhle druh lidi je zcela typickym pruvodnim jevem, ze chrli sprostoty a urazky, snazi se ostatni separovat od sve "kvetouci zahradky" apod. Perfektne zapadate do obrazu reprezentanta jakekoli totality. Nejste schopen argumentovat nijak jinak, nez sveho casu sovetsky obcan tim, co si precetl v Pravde. Protoze prece "to" je objektivni. Po letech ti sami obcane hlasaji uplne jinou "objektivitu". Ale vzdy jsou kvuli te domnele objektivite schopni nejhorsich sprostot i likvidaci.
    Kdyz se nekdo - tak jako vy - vydava za objektivniho, je blazen, schopny bezohledne eliminovat vsechno, co nezapada do jeho "objektivity". Az vam nekdy dojde, ze objektivita neexistuje, rychle pochopite, ze chrlit spinavosti na druhe lidi, je ubohost a prazdnota. O vas se ani neda rict, ze jste lhar, protoze tu svou pseudoobjektivitu povazujete za skutecnost. Takze verite, ze to, co tvrdite zrovna vy, je jedina pripustna pravda, ktera je povinne zavazna pro vsechny lidi. A z te pozice oznacujete ostatni za lhare, skudce, doporucujete jejich segregaci. Vase jednani ma vsechny prvky devastacniho fasounstvi.
    Vase prohlaseni, ze jste "uvadel na pravou miru objektivne prokazatelna pochybeni" kohokoli, je tak jasnym odhaleni sebe sameho, ze by se za ne nemusel stydet Konias, Hitler ani Stalin.
    Inu, chrlte si svoje "objektivni" spinavosti, urazejte lidi, segregujte je. Se svoji jedinou "objektivni pravdou" a uvedenymi nastroji na jeji prosazeni mate dve skvele sance - bud vas to privede do pekel nebo na vysluni moci. Ja mezi tim nevidim vubec zadny rozdil.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).