Hlavní navigace

Názor k článku Antiteroristický zákon USA zavádí šmírování bez omezení od Pepa Kokes - 1) S lidma, co neznaj vlastni mail, nediskutuju....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2001 14:47

    Pepa Kokes (neregistrovaný)
    1) S lidma, co neznaj vlastni mail, nediskutuju. Jedina potiz je v tom, ze vy jste nejakym zahadnym myslenkovym postupem, kterej mi zcela unika, dospel k nazoru, ze ja svuj mail neznam. Docela by me zajimalo, jak jste to dokazal.

    2) Asi jsem uplne uchylnej, ale pokud ma text nekolik odstavecku, ale emotikon je jen u jednoho z nich, tak to chapu tak, ze se vztahuje pouze k tomu jednomu odstavci. Pokud bych chtel priradim emotikon celymu textu, tak ho napisu samostatne. A i kdyz to o KGB mozna nebylo vazne (a ja bych v tom pripade pouzil spis ;-), ale to uz je vase vec), porad jeste me urazila druha cast textu, ktera mi vklada do ust neco, co jsem nikdy nerekl.

    3) Pokud jde o ty domeny: Je mi to jedno. Nepatrej mi, jediny, co potrebuju vedet, ze momentalne je muj nejspolehlivejsi mailbox prave na jedny z nich. Az mi zase zdrzej nebo smazou postu, tak se pravdepodobne presunu jinam. Ale bez ohledu na to, kde mam e-mail umistenej, nejak nevidim souvislost mezi nim a mezi rozumnosti nebo nesmyslnosti (to at si kazdej urci sam) mych nazoru.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).