Hlavní navigace

Názor k článku Aplikace eRouška 2.0 odstartuje v září. Nemá už posílat data úřadům, jen varovat před možnou nákazou od anonym - Je mi naprosto jedno, co verze 2.0 umí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 8. 2020 2:11

    bez přezdívky

    Je mi naprosto jedno, co verze 2.0 umí či neumí.. první verze byla naprosto nechutně přeceňována, vychvalována a uměla totální H-VN-.. Pár IT geeků, co nerozumí nahodilým proměnným veličinám a nepředvídatelnému chování davu se soustředila čistě na technické možnosti dané aplikace a jejich výklad " k čemu všemu to prospěje atd.." se ukázal jako totální výsměch.. viz srovnání s počtem lidí, co si tu aplikaci vůbec nainstalovali. Mám za to, že to byla smíšená skupina určitých nadšenců, konkurentů a totálních altruistů, kteří udělají cokoliv, když je někdo požádá o dobro bližnímu..

    z principu věci ve svém okolí již měsíce registruji naopak totální odpor JAKKOLIV této neschopné vládě pomáhat. Nechci zacházet na IT serveru do politiky, nicméně ty politické úhly pohledu (přátel) v mém okolí naprosto jasně říkají, že nemají nejenom naprosto žádnou motivaci či důvod, proč se vůbec zapojit, ale že naopak proti něčem podobnému totálně brojí a považují za výsostně občansky korektní se vůbec něčeho takové "nezúčastnit".. Mám podobný názor. A všechny nás v něm utvrzuje totálně diletantská státní správa + všemožné články na news serverech, jak "chytrá karanténa" PRYYYY funguje.. CHA CHA..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).