Hlavní navigace

Názor k článku Apple a Adobe: desetiletá válka je ve fázi bitvy o mobilní platformu od Miloslav Ponkrác - Ale podle většiny diskusí byla třeba Windows Vista...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2010 15:19

    Miloslav Ponkrác
    Ale podle většiny diskusí byla třeba Windows Vista nejlepší systém od Microsoftu na světě co existuje!

    Většina aktivních lidí v diskusích (zejména hráčů) je doporučovala před XP. Ale v reále tomu tak nebylo. Jako důkaz je, že i Microsoft musel zareagovat a dělat zoufalá rozhodunutí typu „rychle vydáme SP1“ a pak „rychle vydáme Windows 7“. Protože nespokojenost lidí v reále byla tak mohutná, že se to v diskusích nedočtete.

    Ostatně právě fanoušci Apple by měli děkovat za Visty, protože kdyby Microsoft neudělal tuhle hovadinu, Apple by nikdy nezískal takový podíl jako dnes. Tolik konverzí na Apple jako způsobil Ballmer s Vistami, to se hned tak nevidí.

    Já osobně neznám jediného člověka, který by lesklý displej na práci chtěl. Pohybuji se mezi spoustou lidí a oborů, ani jeden!

    I zde se ozýváte v sikusi jen proto, že jsem zkritizoval lesklý displej, tak ta „statistická chyba“ se tu ozve, stejně tak jako 3 lidi na zive. I kdybych to všechno sečetl, je to nevýznamné procento i proti tomu co znám.

    Navíc si u Vás nejsem jistý, jestli nechválíte lesklý diplej jen z důvodu „protože to řekl Jobs, že je to dobré, a kdyby to bylo špatné, platí pravidlo, že je to dobré, protože to řekl Jobs“.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).