Hlavní navigace

Názor k článku Apple: Nový čtyřpalcový iPhone, nový iPad, ale žádné ovace ve stoje od thr - To o minimu zájemců je fór měsíce :-) Co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2016 9:02

    thr

    To o minimu zájemců je fór měsíce :-)
    Co vidím kolem sebe, tak iPhony 5S se nakupovaly hodně a zdaleka ne vždy to bylo o ceně, lidí, kteří opravdu chtěli slušný malý telefon bylo a je až dost. A to, že je nyní v této velikosti dostupný s velmi nadupanými vnitřnostmi zájem jen zvedne.
    Samozřejmě to není pro každého, já sám třeba preferuji velký (u mě IP6 plus), ale lidí s preferencí malého provedení je zřejmě daleko víc, než si marketingová oddělení připouští.

    On je právě jistý rozdíl Applu proti ostatním výrobcům v tom, že u nich je větší schopnost odpoutat se od předhánění se ve funkcích cílených vyloženě do letáku, ač jsou fakticky nanic a zachování jisté schopnosti zamyšlení nad tím, co určité skupiny zájemců opravdu chtějí... Neříkám že jsou v tomto ohledu nějaký vzor dokonalosti, to ani náhodou, jenže ostatní jsou v tomto mimo úplně :-(

    Osobně bych se byl ochoten vsadit, že iPhone SE bude mít velký úspěch a že se ostatní výrobci jako obvykle brzy začnou vézt a také vydávat plně vybavené modely (neořezané) v menší velikosti, koneckonců u Samsungu se už něco o novém "mini" proslýchá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).