Hlavní navigace

Názor k článku „AžDSL“ opět v akci: rychlý tarif je aktivován i pokud jeho rychlost nelze využít ani teoreticky od hubert - Bydlim v Praze a mam datove pripojeni od...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2012 12:31

    hubert (neregistrovaný)

    Bydlim v Praze a mam datove pripojeni od O2 jiz desitky let, zacinal jsem jeste s klasickym modemem a vytacenym pripojenim. Pouzival jsem ISDN, ADSL a ted VDSL.

    Z mych zkusenosti muzu rict, ze beznych provoznich vypadku je minimum, kritickym okamzikem je jakakoli zmena (treba navysovani tarifu). Drive to prakticky nikdy neprobehlo hladce, i kdyz musim rict, ze O2 alespon dalo slevu na dobu, kdy spojeni nefungovalo.

    Ted mam oficialne jeste stary tarif, ktery bezel do nedavna na 16Mbps. Potom, co jsem se dozvedel, ze se bude navysovat, snazil jsem se najit neco na strankach O2. Je fakt, ze informace pro stavajici zakazniky jsou naprosto nedostatecne, zmatene a zavadejici. To koresponduje s tim, ze lovit se ma prece novy zakaznik, coz nejspis funguje dobre. Nicmene na mem uctu se dozvim, ze mam sluzbu 4Mbps, coz neplati jiz mnoho let.

    Kdyz jsem nenasel nic na strankach, rekl jsem si, ze si zmerim rychlost spojeni Speedmetrem a ejhle! Mam 20Mbps/2Mbps! A to bez ptani a bez vypadku sluzby, bez restartu modemu. Takze ja jsem celkem spokojeny a s posledni zmenou o to vic...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).