Hlavní navigace

Názor k článku Bajer & Tomek: nejsme programátoři od běžný uživatel - - mně to tedy do složky spam žádnou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2004 20:49

    běžný uživatel (neregistrovaný)
    - mně to tedy do složky spam žádnou "mnou nezablokovanou" poštu nedává. A prostě na atlasu a seznamu vidím možnost nastavení si virové ochrany, možnost nastavení si stupně antispamové ochrany, no a u centra nevidím nic. Ale jestli nejde o aktivování toho otravného Bezpečnostního agenta, o kterém jsem si myslel, že nechce nic jiného než každý měsíc měnit heslo :-), tak jsem ho vypl :-) heslo mám docela dobré a nepotřebuji ho pořád měnit :-)a vůbec zas tak důležité věci mi přes free email centrumu nechodí, protože jsem ho přestal používat :-)

    - navíc freemal centrumu nemá imap a jiné vychytávky jinde běžné..., prostě myslím že zaspal dobu :-)

    - já se v tom nevyznám, tak nevím čí by to měl být problém, jenom vím, že Centrum všude zdůrazňuje a vyzdvihuje že je druhý nejnavštěvovanější portál v zemi, tak bych byl rád, kdyby to byl hodnověrný údaj, kterému bych mohl s klidem věřit, tak snad by Centrum na prvním místě mělo mít zájem o to, když s těmi čísly operuje. A Váš příspěvek mi teda ve věci taky moc nepomohl, takže dík :-)

    - no prostě na Centrumu nebýt xchat, nevím co tam hledat, a vzhledem k tomu, že ani ten nyní moc nefunguje, a furt tam někdo otravuje kvůli "nedávejte odkazy na konkurenční profily" a napíšete slovo co jste jinde než na centrumu četli a letíte a admin klíče atd. a buzerace, a přítom jim nevadí náckové a úchyláci všeho druhu a porno nezletilcům atd., takže si pomalu zvykám i na jiný chat, takže nakonec mi bude stejně celé centrum ukradené a přestane pro mne existovat :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).