Hlavní navigace

Názor k článku Pavel Balíček: Pro Český rozhlas je DVB-T dočasné řešení od Karel Cibulka - To bude zajímavé sledovat vývoj penetračních výroků pana...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2008 6:40

    Karel Cibulka
    To bude zajímavé sledovat vývoj penetračních výroků pana Dvořáka ze zmíněné televize a přístupu k 12 kanálu,protože ten může vypnout,tedy dát pokyn k vypnutí této lokality analogovou Novou šířenou ze zmíněného vysílače.
    Takže zatím pokud vím je ochotný přistoupit na vypnutí,ovšem to je jak v politice,vše je relevantní a co platí dnes,nemusí nutně zítra...
    Jinak se nedivim ČRo že chce opustit DVB-T,protože ho poslouchá minimum lidí,já mám taky možnost poslouchat rádio z A muxu a neposlouchám ho,protože je hojně zastoupený na VKV2 a taktéž na CS Linku,takže věřím že se ČRo nevyplatí vysílat programy všechny na platformě DVB-T,ale Must-Carry,povinnost šířit bezplatně platí i tady na základní tři okruhy a zbytek po větším rozšířeni T-DABu a většího zájmu o tuto službu.
    PS-jak je dostupný signál z této služby oproti zavedenému VKV 2?má taky vlasnosti přijímat T-Dab na minimální prostředky jak tomu známe u VKV???Velikostí a rozměry předně.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).