Hlavní navigace

Názor k článku Ballot screen se má začít veřejně testovat od :-) - Výrobce OS by si měl mít právo určit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2010 8:47

    :-) (neregistrovaný)
    Výrobce OS by si měl mít právo určit jaké další softwarové příslušenství bude v OS integrováno a bez dalšího nabízení produktů konkurence!!

    Teď řvou výrobci prohlížečů a co takhle třeba kalkulačky? Na slunecnice.cz je k dispozici 101 alternativních kalkulaček... Všechny je "nechutně omezuje" integrovaná kalkulačka ve Windows, kterou v současnosti používá asi tak 99,9% uživatelů Windows. (Alespoň jsem tedy nikdy neznal ani neslyšel v osobním nebo profesním životě, že by si někdo smazal calc.exe a místo Windows Kalkulačky si nainstaloval nějakou - třeba placenou verzi od jiné firmy :-)))

    A tak bychom mohli pokračovat dál - Malování, Hry, Záznam zvuku - no asi by toho byly desítky až stovky až by nakonec začli řvát i distributoři tapet na plochu, že jejich jsou placené, ale MS dodává Windows s tapetami zdarma...

    Takže aby MS vyhověl všem alternativním výrobcům všeho příslušenství, musel by po instalaci na mě po instalaci blikat kurzor a já zírat do černé obrazovky.

    Akorát nevím, co by bylo, kdyby ještě podal stížnost k Evropské Komisi alternativec s "alternativním kurzorem" se stížností, že kurzor MS je už předinstalovaný a ubírá mu zisky :-DDD
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).