Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Běžešelemovací řůčovičky: stav v poločase od Kit - Jenže TomH nepíše nic o tom, že by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2004 10:02

    Kit (neregistrovaný)
    Jenže TomH nepíše nic o tom, že by se řídil postupy pana RN. Píše o tom, že se dozvěděl, že nějaké SEO existuje a že ho na základě toho začal studovat.

    Mně se třeba tato soutěž hodila, protože tím, že jsem obden sledoval provoz BŘ na Google jsem zjistil, které optimalizace vliv mají a které (často propagované) mají vliv jen minimální a další, které mohou spíše uškodit (linkové farmy).

    Že byla použita nejhrubší metoda? V tom souhlasím. Ovšem stačí se podívat na televizní a jiné reklamy. Bez obsahu, pouze podsunutí pocitu, že něco takového skutečně potřebuji. Nejsou to náhodou také nejhrubší metody?

    Skutečné SEO však nevidím v článcích RN, ale v diskusích k těmto článkům. Někteří z diskutujících občas vypustí něco z toho, jak má SEO vlastně vypadat. Nebýt kontroverzních článků, označovaných za PraSEO, nebyly by ani tyto diskuse.
  • 26. 8. 2004 17:31

    rony (neregistrovaný)
    k SEO sa treba dopracovat cez zvladnutie technologii, ktore su predpokladom uspesnej aplikacie SEO. A uz pocas zoznamovania sa s tymito technologiami prirodzene vniknete do SEO.

    Toto tu je ukazanie moznosti tou nahrubsou metodou aka len existuje = podporuje skor snahy ako prostrednictvom podvodov na algoritmy vyhladavacov "vyzrát" a nie ako ich pochopit a prirodzene aplikovat.

    SEO sa samostatne venuje iny typ ludi - ti, ktori analyzuju spravanie vyhladavacov a snazia sa okolo nich vytvarat teoriu a iste odhady - robia testovanie, pokusy, sleduju informacie inside.

    Ale ak mi niekto povie, ze sa zaobera SEO a "zmostadoprosta" zvladne toto predavat ako sluzbu, tak klame. Ponuka totiz podvod. Schopny koder berie znalosti SEO ako "ceresnicku". Pokusy pouzivat hrube metody a propagovat ich sutazami je uz mierne povedane "nic akademicke" ;-)

    Pripomina mi to nieco ako propagacia drog stredoskolskej mladezi ;-)
  • 26. 8. 2004 17:05

    TomH (neregistrovaný)
    Ještě před měsícem jsem vůbec netušil, co zkratky SEO a SEM znamenají. Teď už to aspoň tuším, protože jsem se o to začal zajímat právě díky této soutěži. A předpokládám, že nás je takových víc.
    Takže pokud jde o popularizaci tohoto oboru, udělala jedna kontroverzní soutěž mnohem víc než tuny poučných článků. Z toho hlediska to určitě nějaká pozitiva má.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).