Hlavní navigace

Názor k článku Běží vám stránky, když spíte? Pořiďte si monitoring webu od Dan - Ale tohle je dostupnosti WEBU - tedy například,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 1. 2017 12:08

    Dan (neregistrovaný)

    Ale tohle je dostupnosti WEBU - tedy například, aby si zákazník mohl číst Tvoje stránky, mohl udělat objednávku, i když Ty spíš a nemusel Ti volat. Až vstaneš, tak objednávku vyřídíš bez práce se zákazníkem a můžeš zase spát :-D O tom je e-marketing.

    Právě pokud web nemáš nebo je nedostupný, tak jediná možnost jak od Tebe něco zjistit nebo objednat je osobně či na telefonu.

    Nehledě na to, že zákazník a určitě i Vy, když něco hledá na netu a stránka se nenačte, tak si ji nepoznačí a nezkusí ji načíst za hodinu, večer nebo na druhý den. Ne, prostě jde na jinou a daný web přišel o zákazníka, uživatele.

    A zeptejte se sám sebe: Na kolik stránek, které mají běžně výpadky nebo se načítají velmi pomalu chodíte pravidelně? U většiny lidí je to překvapivě NA ŽÁDNOU! Protože tam buď přestanou chodit, že je to otravuje a nebo je za ně z jejich zorného pole odstraní přímo vyhledávače jako Google, Seznam atd. udělením penalizace daného webu třeba +100 pozice, takže návštěvník jde na některou z 99 pozic před ním ze stránek, které se načítají rychle.

    Jediné stránky, kam lidi chodí i přes to, že se načítají pomalu nebo mají výpadky je warez a porno :-D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).