Hlavní navigace

Názor k článku bilezbozi.cz načerno od Tomáš Valach - Dobra tedy. Nechtel jsem uz vice psat, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2002 10:37

    Tomáš Valach (neregistrovaný)
    Dobra tedy. Nechtel jsem uz vice psat, ale vidim, ze musim.

    Kdyz nas totiz nekdo narkne z toho, ze jsme jakymsi robotem stahli databazi, musim se branit. Je to totiz naprosty nesmysl!!! Nejsem odbornik, ale doufam, ze se to da dokazat. A proto take rikam, ze verim, ze soudce bude rozhodovat na zaklade dukazu a ne vymyslu panu z bilezbozi.cz.

    Co se tyce domeny bilezbozi.com, zaregistrovali jsme si ji nikoliv z duvodu moznosti zameny, ale z prozaickeho duvodu dobreho umisteni ve vyhledavacich.

    A co se tyce toho, ze se zakaznikovi v katalogu objevi vice titulku "Bílé zboží". Proboha proc ne?? Je to prece obecny nazev. Katalog je prece totez co ulice ve Vasem meste. A tam vidime na kazdem rohu napr. napis "Elektro" a nikdo se nedivi, ze vznikl novy obchod a ze ma na vyloze napsano "Elektro". Ani se mi nechce verit, ze takovou jasnou vec musim vysvetlovat. Verim ale, ze to vysvetluji pouze panum z bilezbozi.cz.

    A komu dava soud za pravdu, to necht kazdy posoudi sam ze zneni predbeznych opatreni. Mimochodem jak u mne tak u pana Haska soud vydal "jakesi obecne" predbezne opatreni az napotreti. Predchozi 2 navrhy byly vzdy zamitnuty.

    A to je posledni reakce, kterou pisu. Jestli si bude pan Fryc opet neco vymyslet, necht tak cini. Rozhodne zajiste nestranny soud.

    Tomas Valach
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).