Hlavní navigace

Názor k článku Bitcoiny energii nešetří, seriózní weby šmírují a Německo zakázalo chytré hodinky pro děti od A.S. Pergill - Poučte se o "frakfurtské škole" (můžete i na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 11. 2017 9:44

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    Poučte se o "frakfurtské škole" (můžete i na wikipedii). Jsou to prostě zločinecké zrůdy, naprosto stejné jako to, co nám tu vládlo do roku 1989.

    To, že je oficiálně vyhlášena cenzura Facebooku a zpravodajských médií, je prostě fakt. Jistě můžete lhát, že tomu tak není, ale tím se jen ztrapníte, protože informací o této cenzuře je k dispozici dost a dost.

    IMHO mají soudruzi problém hlavně v tom, že nemají ani jediné médium, které by šířilo "bílou propagandu" (opět odkazuji co do poučení o kategorizaci propagandy na učebnicoidní zdroje, třeba https://cs.wikipedia.org/wiki/Propaganda). Mají jen média, šířící šedou a černou propagandu, která tudíž nejsou oproti alternativním ani o šířku vlasu důvěryhodnější. A zavinili si to sami bezuzdným šířením lží ve všech médiích, co měli a mají k dispozici, takže si je sami a dobrovolně kontaminovali lhaním. Čili dobře jim tak, ať si to vyžerou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).