Hlavní navigace

Názor k článku Bitcoiny? Vidím jen nějaké shluky čísel a písmen. Fuka má za sebou první soud od h4x0r - Diskutér Pojke mi byl nejprve svými fundovanými příspěvky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2014 10:51

    h4x0r

    Diskutér Pojke mi byl nejprve svými fundovanými příspěvky docela sympatický, nicméně nyní se projevuje jako typický právník. Všechno naprosto překroutí a dá do souvislostí, které jsou zcela nesmyslné - jen aby si obhájil svůj pohled na věc.

    Jak tu už padlo - prodávat a kupovat BTC je naprosto košer, zvláště když se z toho příjmy daní. Obecně takové aktivitě nelze vytknout nic, v tomto konkrétním případě lze vytknout určitá pochybení v provedení.

    Zato shánět po internetu léky, navíc na předpis - to je zcela od začátku něco, co je s největší pravděpodobností protiprávní, rozhodně nemorální a očekávám, že dobytek chovající se tímto způsobem bude mít z principu podstatně menší právní ochranu než ten, kdo jedná v souladu s dobrými mravy.

    Pan Bílek se s největší pravděpodobností sám, dobrovolně a splným vědomím toho, že se pohybuje na hodně tenkém ledě (jinak by si ty léky nechal jednoduše a skoro zadarmo předepsat) a holt narazil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).