Hlavní navigace

Názor k článku Bitcoiny? Vidím jen nějaké shluky čísel a písmen. Fuka má za sebou první soud od petrph - Nevím jestli to někomu docvaklo,ale primární záznamy o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2014 13:31

    petrph

    Nevím jestli to někomu docvaklo,ale primární záznamy o všech elektronických platbách jsou vždycky v podobné formě "shluků písmen a čísel".Ať už jde o převody peněz mezi účty, platby kartou, výběry z bankomatů, platby z mobilů, atd..
    Ale v těchto případech má vždycky někdo uznávanou autoritu z těch "shluků písmen a čísel" "vytáhnout" lidsky čitelné identifikační údaje o té platbě, kdo posilá komu, kolik, kdy a dále-a toto vytisknout na papír, dát podpis a razítko a jen tento papír přínést k soudu. Ať už tedy hovoříme o tom člověku na konci kdo to vytiskne orazítkuje a přinese. A nebo tedy o nějakému certifikovaném programu někde v bance, který to zpracuje sám a zobrazí na monitoru s možností tisku.
    Ale jestli tedy pan Fuka i se svými advokátem přiznají že v případě botcoinů taková státem uznávaná autorita neexistuje, tak jim soudkyně samozřejmě nic neuzná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).