Hlavní navigace

Názor k článku BLESKmobil je jen marketingová slupka, pod ní na zákazníky číhá Telefónica od Spokojený - Bylo zábavné po 7.12.12 číst ty potrefené husy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 3. 2013 8:07

    Spokojený (neregistrovaný)

    Bylo zábavné po 7.12.12 číst ty potrefené husy ze zive.cz, lupa.cz atd. jak kejhají. Prý 3 měsíce platnost kreditu - to bylo v tiskových zprávách, reálně je to 6 měsíců, tj. 33 Kč měsíčně, které "musíte provolat". Taky nemusíte, necháte je propadnout, důležité je, že číslo stále přijímá hovory.
    Také že prý nefunguje APN, že je hovor operátorovi za dvacku... no pro lidi, kteří si neumí nastavit telefon podle informací O2, nemám jiných slov, než že jsou blbí.
    Hlavní je to, že když máte mobil na sms a volání, nemusíte mobilní data a férovost jejich cen řešit. To je problém telefonů a ne sítě, že na dotykáči klepnete na ikonku a hned se vám "spustí net". Je to zástupný problém - skutečně inteligentní telefon se ještě zeptá, než se připojí k netu, příp. to lze zcela zakázat a stejně snadno v případě potřeby povolit.
    Že je smluvní vztah s telefonicou? No a? Já od nich 10 let nic neměl takže jsem neměl žádný problém a proto mi netrhá žíly, že mi teď poskytují služby. Když nebudou kvalitní, nechám "propadnout" 66 Kč a mějte mě rádi.
    Kdyby mi chtěli změnit číslo, jak tvrdí, tak mi to musí předem sdělit a přenesu ho jinam. Taky by mě zajímalo, jak mi to prokazatelně sdělí a získají můj souhlas - sms mohu smazat a hovor operátora prostě zavěsit.
    V ČR neexistuje stejně levné volání a smskování bez pořízení drahého firemního paušálu... je mi šumafuk, že každý druhý zaměstnavatel pro své lidi sjedná paušál 1 Kč měsíčně a hovory do všech sítí pod korunu...
    to už vás právě operátor má tam, kde chce mít - neomezeni kreditem volají vaši puberťáci hodiny a hodiny. Babička volá hodiny atd. a zjistíte to nejdřív za měsíc.
    Nejsem zaměstnanec a dokážu se o sebe a své blízké postarat sám. Volají nejvýhodněji v rámci ČR.
    Argumenty, že jinde to je levnější, jsou k smíchu. Ano, z Ukrajiny do Evropy to je za necelou korunu... no a? Nežijeme tam, jen tam jezdíme.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).