Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Blokování reklamy na úrovni operátora? Opravdu hloupý nápad od Petr - Chápu že mediální klika zaplavovačů internetu reklamou bude...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 3. 2016 10:07

    Petr (neregistrovaný)

    Chápu že mediální klika zaplavovačů internetu reklamou bude v tomhle případě bít na poplach a generovat tisíce článků o tom jaké zlo to O2 chystá, nicméně jim uniklo že podobnou službu hodně menších ISP nabízí (stejně jako "ochranu" počítače NATem) a klasický BFU pro kterého je instalace pluginu do prohlížeče nad jeho síly ale přihlásit se k systému operátora a tam kliknout na checkbox zvládne, takovou možnost ocení. Především třeba u prima play a pobodných kde koukat se na video ve verzi s reklamou je zjevná neúcta k vlastnímu času.
    Druhá věc je že v podání O2 to bude polofunkční bazmeg a jeho vypnutí bude minimálně o půlhodinovém volání na jejich infolinku, pokud tedy O2 nezkusí něco jako službu všem zapnout a zpoplatnit nad rámec běžného tarifu.

  • 3. 3. 2016 10:45

    Martin (neregistrovaný)

    Tak ono nemusíš psát "novináři zblázněte se", ale nemusíš tu práci novinářů číst, na ta videa koukat a podobně. :-) Spíš mi to přijde trochu jako klasický rozpor - konzumuju, ale odmítám za to cokoliv dát. Však ale nikdo nikoho konzumovat obsah nenutí, ne? :-)

  • 3. 3. 2016 10:50

    PF

    Tak té mediální klice to pravděpodobně neuniklo, ale O2 již není "hodně menší ISP", takže dosud se jednalo o pramínky vody, ale s O2 by se spustila pořádný proud vody. Proto to velké haló okolo toho. "Hodně menší ISP" nikoho nezajímá, tam obrana by byla dražší než "škoda", kterou malí ISP způsobují.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).