Hlavní navigace

Názor k článku Bod pro Šlágr. Soud neschválil úřední dohled nad majetkem televize od Fanny - Zajímalo by mě, jak tohle dopadne a jestli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2021 7:37

    Fanny

    Zajímalo by mě, jak tohle dopadne a jestli přestane být Šlágr nedotknutelný, zatím to Peterkovi vychází až podezřele dobře. Stále se domnívám, že až Pařízek začne po Šlágru chtít plnou částku, tak to po několika měsících Šlágr vzdá a přestane vysílat (jestli se do té doby neobjeví někdo jiný s multiplexy 25 a 26).

    Podobně jsem zvědavý i na osud TV Barrandov. Hlavní stanice dřív patřila mezi jednu z nejsledovanějších, ale už před Soukupem začala dost ztrácet. Soukup (možná díky Železnému?) ji dočasně vytáhl o úroveň výš, ale se začátkem Soukupovy moderátorské kariéry a koncem zavedených pořadů to šlo celé opět dolů. Soukup stále neumí mluvit do kamery, ale alespoň se zlepšil. Nedávno jsem viděl nějaký starší záznam a tam to byla fakt tragédie. Je otázkou, jak dlouho bude Barrandov někdo sledovat a jak dlouho to bude Soukup ochotný platit. Osobně si myslím, že kdyby nebylo teleshoppingu, ta stanice by už dávno zanikla. Další otázkou zůstává, proč Soukup nadále udržuje při životě vedlejší stanice, které už dávno fungují jako smyčka Nebezpečných vztahů a pořadů se soudy. O filmovém kanálu, který nám v době spouštění Kina Barrandov prezentovali, si opravdu můžeme nechat jenom zdát.

    Btw - Zajímá mě, jestli Soukup dodrží své slovo a v roce 2023 bude opravdu kandidovat na prezidenta. Myslím si, že už dopředu počítal s tím, že se na jeho tehdy šokující prohlášení zapomene a dočasně tím přiláká pozornost diváků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).