Hlavní navigace

Boj o pevnost Boyard začne v září. S českými účastníky

16. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEO – Francouzská adrenalinová soutěž byla realizována již ve 35 zemích světa. Nyní se diváci poprvé dočkají i české verze.

V ní bude bojovat pětičlenný tým složený ze známých osobností. Plnit bude nejrůznější úkoly s cílem uhodnout heslo k otevření trezoru. Nechybí samozřejmě otec Fura, Paklíč nebo tygří žena. Soutěží provází moderátor Libor Bouček, v roli otce Fura se představí Jan Rosák, kterého také můžete vidět v připojené galerii.

Diváci se mohou těšit na plejádu známých tváří, jako například na Vojtu Kotka, Jakuba Prachaře, Leonu Machálkovou, Kateřinu Neumannovou, Jakuba Koháka, Ondřeje Brzobohatého, Kristýnu Leichtovou a mnoho dalších.

ČTĚTE TAKÉ: Krev, pot a emoce. Jak by měla vypadat sportovní reality show?

Nova: Reality show typu Survivor, Robinsonův ostrov…

Nova: Robinsonův ostrov bude moderovat Ondřej Novotný

Je to pro nás samozřejmě radost, že právě naše televize divákům tuto dnes již kultovní soutěž přináší vůbec poprvé v českém obsazení, a to hned v obsazení doslova hvězdném. Všichni soutěžící mají nejen můj osobní obdiv, protože skutečně mnohokrát museli překonat sami sebe, ale chtěl bych jim i za celou Primu moc poděkovat. Svojí účastí totiž pomohli dobré věci. Každý tým soutěžil pro jednu konkrétní charitativní organizaci a ve finále se opravdu získaly slušné částky, které právě na projekty různých nadací a fondů půjdou, říká Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

BRAND24

Soutěž je rozdělena na tři části: souboj o klíče, souboj o indicie a závěrečná část u pokladnice. V úvodu gong oznámí start 50minutového limitu, během kterého je zapotřebí sesbírat dostatečný počet klíčů a pak indicií. Pokud je tým sesbírá a správně určí klíčové slovo, je pokladnice na omezený čas otevřena k nasbírání peněz.

První díl adrenalinové soutěže Pevnost Boyard, ve které vyzkouší svou sílu, odvahu a také smysl pro dobrodružství české celebrity, uvidí diváci v sobotu 3. září 2016 ve 20:15 hod. na stanici Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).