Hlavní navigace

Názor k článku Bojí se Zlaté stránky Seznamu? od ondřej - Papir sice bude levnejsi, ale co na jednom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 6. 2004 10:34

    ondřej (neregistrovaný)
    Papir sice bude levnejsi, ale co na jednom papiru je, to uz necim jinym nenahradite. Na displeji se muze postupne stridat nekonecno veci, takze pri vetsich objemech se ta cena vyplati.

    Horsi tu je ta vec, kterou tu naznacil kolega s tou ropou. Nastesti se umele hmoty a podobne hracky daji vyrobit i z tech rychle rostoucich drevin, jen to je malinko drazsi.

    Ale dochazejici ropa je jen dan za nesmyslny napad - nevratne spalovani nenahraditelne strategicke suroviny. Ten existuje uz dost dlouho a mnozi ho jeste dale rozvijeji (spalovny odpadu).

    Bohuzel je uz ted jiste, ze pokud se do praxe nezavedou teorie "trvale udrzitelneho zivota", pak to tu driv nebo pozdeji pujde cele do p*le.

    Ale kazdy prece chce mit pred vilkou dzip, na stole posledni typ pocitace a v obyvaku televizi a kazdy ekonom vam rekne, ze se "nebude vracet na stromy", jak nam radi ekoteroriste.

    Nekdy me napada, ze islamsti teroriste, pokud se jim podari nas vymlatit spolu s nasimi civilizacnimi vydobytky a budou pak zit v chysich stredovekym zpusobem, ze to je vlastne velmi ekologicke a mozna jim patri budoucnost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).