Hlavní navigace

Názor k článku Brusel zveřejnil kompletní rozhodnutí o DVB-T2 v Česku. Satelitářům udělalo radost od . - HbbTV je nadstavba lineárního SAT, kabel a pozemního...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2020 16:29

    .

    HbbTV je nadstavba lineárního SAT, kabel a pozemního vysílání, která vám umožní podstatně víc, než nějaká nelineární IPTV, která umí tak akorát zpětné sledování a pak totéž, co vysílání lineární, tj. sledování v reálném čase.
    A HbbTV rozhodně není "zjednodušený přístup k internetu", protože u HbbTV primárně nejde o internet jako takový (tj. web browser, email apod.), ale o záznamy televizního vysílání, které jsou v archívu daných TV stanic a přes HbbTV se k nim snadno dostanete a můžete sledovat (a obvykle po neomezenou dobu, nikoliv tedy třeba týden a pak utrum, jak je tomu u IPTV). Vyzkoušejte a uvidíte sám :-)

    Hybridní-nehybridní, to je jedno. Význam mají pouze standardizované platformy, tj. právě HbbTV, které funguje všude, kde ho výrobce implementoval do zařízení. Nějaké Androidy, kde jedna verze nevydrží pomalu ani rok a už je verze nová a s tím spojené potíže s kompatibilitou aplikací, to fakt ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).