Hlavní navigace

Názor k článku Bublina 2.0 – ještě větší, ještě interaktivnější, ještě sociálnější od anonym - V tom příspěvku jsem měl ještě jedno PS,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2011 9:56

    bez přezdívky

    V tom příspěvku jsem měl ještě jedno PS, které jsem ale pak smazal. Když jste se, pane Hejl, ozval, tak se osmělím a znovu to napíšu. A rovnou říkám, že to myslím upřímně a no-flame.

    Jsou zde ale i výjimky, kteří se na start-upové vlně nevezou. Jsou jedincové i firmy, kteří nepoužívají tenhle "bublina 1.0 buzzword", ale start-upem jsou a to třeba i mnohem více, než ti, kteří tohle označení používají. Svým způsobem je krásným příkladem pan Hejl a jeho vyhledávač. Ať už z toho vznikne cokoliv (to mi nepřísluší hodnotit), tak Petr Hejl na to jde jinak. Nepoužívá slang typu "jsme namachrovaný manažeři, co studovali v júesej, chceme do roka a do dne IPO a tady máme projekt, investore sedni si na pr*el", spíš na to jde po švejkovsku. Což některé lidi samozřejmě irituje. Kdyby ze sebe udělal hogo-fogo firmu s CEO, CTO, CFO a jinými C-něco, bude mít méně prdlalů a více obdivovatelů (a možná i investorů :-). Ale když o tom tak přemýšlím, je mi tenhle "lidový" postup příjemnější, než hulákat, že jsme start-up.

    Doufám, že všichni chápou, jak to myslím. Pouze srovnávám dva přístupy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).