Hlavní navigace

Názor k článku Bude evropská spravedlnost opravdu slepá? od Upirek007 - Mate pravdu v tom,ze Microsoft v systemu prodava...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2007 14:09

    Upirek007 (neregistrovaný)
    Mate pravdu v tom,ze Microsoft v systemu prodava i MSIE, ale myslite si,ze se nenajde dost zakazniku,kteri nesahnou po jinem prohlizeci a nekoupi si ho? A i kdyby se nenasli,proste konkurence musi vymyslet model,aby mohla konkurovat a prekvapive vymyselela ho, viz. FireFox.

    Co se tyce systemu a v nem integrovaneho prohlizece MSIE. Kazdy jiny system,ktery by chtel konkurovat by musel byt vybaven podobne neli lepe,nez system WIN. No a konkurence dospela k tomu,ze neni schopna vyvinout system, ktery by byl lepsi, splnoval standardy, ktere definoval Microsoft (on je proste definoval,at se to libi nejaky standardizacni komisi nebo ne) a zaroven byl levnejsi nez ten ktery Microsft prodava. tak jedine co ji zbyva,je domahat se svych "prav" u uradu a cekat na rozhodnuti uradu. A pak samozrejme stale analyzovat trh,jestli zakaznici jsou ochotni zaplatit za zmenu.

    Co se tyce toho volantu. To mate pravdu,ale garantuju Vam,ze pokud by na tech autech byl neprimerene velky zisk, objevilo byse okamzite ohromna hromada vyrobcu volantu.

    A co se tyce svobodneho trhu, kdokoliv muze prijit, investovat ohromnej balik penez a vytvorit produkt, kterym strhne zakazniky na svoji stranu. Ovsem musi se mu to vyplatit. To je totiz jedina prekazka,ktera v teto chvili brani konkurenci.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).