Hlavní navigace

Názor k článku Být či nebýt na Facebooku? od :-) - Tak jestli jde o počet čtenářů - můžete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 12. 2008 13:23

    :-) (neregistrovaný)
    Tak jestli jde o počet čtenářů - můžete inspiraci a vzor dokonalosti hledat v Blesku. Ten má úplně nejvíc čtenářů v ČR :-)

    --

    Ta glosa opravdu "vaří z vody" - nepřináší nic nového, mele tisíckrát omleté téma stále dokola. Srovnávat to s Google v NIXu se nedá, to je celkem nová věc, zrovna tak jako P2P půjčky...

    Tím chci říct jen to, že zde podobné jako zde popsané situace byly prožité i v ČR - okolo Xchatu (i jiných komunikačních portálů, kam si uživatel může nahrát fotky, napsat o sobě informace a ostatní si je mohou vyhledat). A samozřejmě o tom byly napsány stohy textu, včetně reportáží v TV (např. jak policisté pracující v "utajení" nahráli svoje fotky na různé podobné servery atd.)

    Podobnou blbost dělá určitě tisíce uživatelů každý den, ale nevidím důvod proč mlít omleté téma stále dokola? Není snad jedno jestli někdo zveřejní fotky na lide.cz, xchat.cz na facebooku atd.?

    Je to už opravdu trapné a omleté téma - zrovna jako kdyby někdo psal text, v kterém se bude rozplývat nad výhodami mobilních telefonů oproti pevným linkám. Nebo výhodou e-mailů a SMS oproti běžné poště a telegramům.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).