Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku CDG se připravuje na start vysílání v Brně a Ostravě od PeVy - Tak to jsem velice zvědav, jaký kmitočet pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2008 16:59

    PeVy (neregistrovaný)
    Tak to jsem velice zvědav, jaký kmitočet pro Ostravu (mux č.3) CDG od ČTU vydoluje :-)).
    Jinak pokud by se k TPP nepřihlásila ani Nova, ani Prima, byl by v některých regionech s kmitočty pro oba komerční muxy (č.2 a 3) opravdu problém, ale troufám si tvrdit, že ve velké většině případů by byl aspoň jeden kmitočet průchodný téměř vždy, takže šestice nových televizí by jistě měla kde vysílat. Navíc zde máme mux č.4 (operátor "kyslík", alias Telefonica O2)- ten se může rozvíjet prakticky nezávisle na uvolňování analogových kmitočtů, neboť mají vesměs přidělené kmitočty nad 60. kanálem (kolizní regiony jsou zde Pardubický a Hradecký kraj, kde přidělený K45 koliduje s Primou z Rychnova nad Kněžnou/Litického chlumu a Středočeský kraj/nikoliv Praha/ s K44, který používá Prima v Táboře/Radimovicích).
  • 24. 1. 2008 21:47

    Ja (neregistrovaný)
    Jen je skoda ze BH kterou by se pokryla take slusna cast obyvatelstva o Becku mlci. A to tu na Ustecku Prima v anlogu je mizerna :(tedy verim ze Prima v CDG pojede dale)
  • 25. 1. 2008 9:40

    PeVy (neregistrovaný)
    Na Bukovku s muxem CDG jistě taky dojde, prvním problémem tam ale bude kolize přiděleného kanálu K55 s Primou z Klínovce, ale to se určitě dřív nebo později (spíš později :-) bude řešit.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).