Hlavní navigace

Názor k článku Černý doménový listopad každý rok? od Petr - ... nepochopil :-( , ale je to tím,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2000 19:44

    Petr (neregistrovaný)
    ... nepochopil :-( , ale je to tím, že jsem už nechtěl bejt dlouhej. Je to ta věc, co jste chtěl původně udělat s (dnes papírovými) daňovými doklady. Nemyslel jsem vygenerovat jeden řádek, ale (třeba jen na přání, proto to heslo) CELOU individuální smlouvu na konkrétní doménu. Samozřejmě podle uveřejněného mustru, ale už s datumem, smluvními stranami i s obrázkem podpisu za CZ.NIC. Do mailu asi nejlíp v PDF (?) Právě takhle to má ta zmiňovaná pojišťovna - po přijetí platby vás pustí do tisku vaší smlouvy a potvrzení pro policajty.

    Já to tu pořád omílám a vám to asi nepřipadá jako problém, protože děláte s normálníma lidma. Nám fakt ty tety na berňáku především nevěří, no a internetu jako zdroji podkladů pro daňové řízení už vůbec ne! Viz moje písma o OR dříve. Dokazovat to pak všechno musí vaši zákazníci (partneři ?).

    S placením přes složenky (teda spíš s firmou Pošta) problémy znám. Svého času si ještě z plateb strhávali něco "za zpracování", takže odesilatel si připlatil 5,- za poslání stovky, dostal ústřižek, že zaplatil 100, ale stejně adresátovi (firmě) přišlo na účet jen 97. Prej všeobecné smluvní podmínky pro styk pošty s bankama...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).