Hlavní navigace

Názor k článku Certifikace elektronických obchodů – krok správným směrem od Jan Svoboda - Dobry den pane Fryci, vazim si Vasi uprimne odpovedi....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2004 14:40

    Jan Svoboda (neregistrovaný)
    Dobry den pane Fryci,

    vazim si Vasi uprimne odpovedi. Pote co jste napsal ale nabyvam dojmu, ze pokud je v APEKu takovy neporadek v ucetnictvi a zrejme mnoho veci nebude mozno dohledat a zdokumentovat, muze byt jeho fungovani jen casovanou bombou - az prijde financak a na organizaci si smlsne.

    Rozhodne si myslim, ze by bylo lepsi, kdyby vznikla nova cista organizace, ktera za sebou nepotahne bremeno minulosti a s tim spojena rizika. Urcite ma takovato organizace velky smysl, ale s primarnim cilem pomahat vsem, kteri se toci kolem e-commerce a nikoliv certifikovat, tady at rozhoduje trh, tedy zakaznik.

    Organizace by mela mit realna a jasne deklarovana pravidla jak clenstvi, cilu a vyhod, ktere poskytne svym clenum. Mela by zrejme byt otevrena jak pro tuemske, tak ev. i zahranicni subjekty. Na jejim zalozeni by melo podilet portfolio firem a lidi kolem e-byznisu - od reklamek, P.R. agentur, odbornych medii, softwarovych spolecnosti az po provozovatele obchodu. Samozrejme to nelze delat po vecerech a zadarmo. Jsem presvedcen, ze par tisicovek rocne zaplati kazdy, kdo bude citit REALNE vyhody.

    Uz moc kecam, sorry :)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).