Hlavní navigace

Názor k článku Digitalizace podle České televize a Novy od Radek Donát - jako ze se opravdu zacalo konecne vice diskutovat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 6. 2007 9:04

    Radek Donát (neregistrovaný)
    jako ze se opravdu zacalo konecne vice diskutovat o technickych otazkach. Pak jsem ovsem docetl az k poslednim dvema odstavcum a udelalo se mi trosku zle.

    Je navíc velmi pravděpodobné, že jen vypnutí analogového vysílání nejsledovanější české televize přiměje diváky začít přijímat digitální signál.

    Rekl bych, ze je naopak velmi pravdepodobne, ze naprosta vetsina televiznich divasku neozeli ani ztratu CT1. Pokud si myslite opak, Novu v Domazlicich nevypinejte a zmerte po pul roce vypnuti CT1+CT2 si tu vasi slavnou pozadovanou penetraci.

    A dorazil me system 3P. Trojplan pokrytí, penetrace a program bych bral, pokud by byla realizovana presne v tomto poradi. Bez pokryti totiz penetrace nebude! A co rict o schopnosti konkurovat novym stanicim, ktera je Nova udajne schopna pouze s trojici vlastnich kanalu? Pokud po mnoho let nejbohatsi televize se zavedenym programem a statisici vernych divaku neni schopna konkurovat zacinajicim televizim s minimalnimi zkusenostmi a zlomkem kapitalu, nejde spise o ukazku jeji neschopnosti? :-) Pripada mi to tak trochu jako kdyz milionar prijde zazadat o socialni podporu. Trapne :-(.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).