Hlavní navigace

Názor k článku Česká televize spustila pilotní DVB-T2 síť se všemi svými programy v HD. Jak se přechod povedl? od anonym - Jsi úplně mimo, Tondo. Frekvence a vůbec používání...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2018 11:14

    bez přezdívky

    Jsi úplně mimo, Tondo. Frekvence a vůbec používání pásem pro internet v mobilních zařízeních jsou mezinárodní záležitosti a ČR se musí jenom přizpůsobit, jinak by stála osamocena ze hry venku. Přičemž mobilní operátoři do toho nemají co mluvit, když jim stát nabídl pásma 1800 MHz, 2100 MHz a 2600 MHz, tak je v pohodě akceptovali a nikoliv, že lobbovali za nějakých 700 MHz. Což je mimochodem pásmo, o které zatím nestojí ani jeden ze zdejších mobilních operátorů (ještě nejsou dobudovány ani sítě v 800 a 900 MHz). Věnuj se radši své ČT a nepindej o věcech, kterým naprosto nerozumíš.
    Slova o socialismu jsou na místě, protože jedince žijící převážnou část života v té době, dost těžko osloví dnešní technologie, tj. i mobilní internet. Ten nejvíc využívá nastupující a střední generace, nikoliv důchodci. Tak se s tím smiř, že to tak prostě je a nesnaž se zase předělávat svět :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).