Hlavní navigace

Názor k článku Česká televize to s hybridní televizí myslí vážně. Budou mít diváci zájem? od Standa - jsem z tohoto clanku nejaky zmateny. Podle toho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 12. 2011 17:56

    Standa
    jsem z tohoto clanku nejaky zmateny. Podle toho co ja vim a co je i v clanku napsano je tato sluzba poskytovana prostrednictvim internetoveho spojeni. Pak ale nechapu ty odstavce o tom ze to bude prozatim jen ze satelitu a pak odstavec o kabelovych sitich ??? Jde prece jen o to aby moje "krabicka" mela sitove rozhrani a umela si dotahnout nejaky ten soft. Takze podle me je naprosto nepodtatne kdo dodava primarni signal (jestli satelit ci pozemni vysilani), jen proste na ovladaci navolim nejaky kanal 9546 a tam se mi zacne spoustet software ktery bude stahovat data pres sit.
    Alespon takove ja mam zkusenosti z Britanie, kde tohle poskytuje BBC a pred nejakou dobou i nove ITV. (navolim program, spusti se ovladaci software, a jiz vybiram z archivu, dokonce mam moznost vybrat jestli chci ve vysokem rozliseni a nebo ne (podle moji linky) (funguje to na vice zarizeni, ale bezproblemove je to urcite na zarizeni od Humax.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).