Hlavní navigace

Názor k článku Česká televize utnula Otázky Václava Moravce, přerušil je požární alarm od Rogue 11 - Člověče, vy kecáte z cesty. Nabyl jste snad...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2015 1:26

    Rogue 11

    Člověče, vy kecáte z cesty. Nabyl jste snad dojem, že sleduju výhradně nějaké bezduché akčňáky ?? A z čeho jste ten dojem nabyl? Z toho, že nesleduju české filmy? Můj čas je příliš drahý na to, abych jim plýtval na odpad, který se tu točí. Občas si vyzobnu nějakou chuťovku namátkou Probudím se včera (ten nápad s licoknigou je prostě geniální), Hořící keř nebo teď běžící výborný Mamon. Ale 90% porevoluční české tvorby je odpad dobrý tak na vysílání někdy v úterý ve dvě ráno.
    Jinak bez urážky, připadáte mi jako 80-letý zapšklý dědek, pro kterého bývalo vrcholem zábavy Sejdeme se na Vlachovce a když si chtěl užít nějaký adrenalin pustil si Federální kriminální ústředna pátrá nebo Malého pitavala z velkého města.
    Já se taky velice rád koukám na různé dokumenty, kvůli kterým si platím extra balíček v O2TV, opravdu nejsem konzument zábavy nováckého modelu.
    A jako poslední: vy si vážně myslíte, že Troška točí nějaký pohodový humor? Poslední takový natočil 1991. A věci na které by se dalo koukat natočil v tomhle století jen dvě 2001 a pak až 2011.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).