Hlavní navigace

Názor k článku České dráhy prodaly přes e-shop milion jízdenek od polygon - To byste musel uvést i argumenty. Netuším odkud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2010 9:38

    polygon (neregistrovaný)
    To byste musel uvést i argumenty. Netuším odkud berete data pro zobrazení dostupnosti dokladu v daném okamžiku, ale ta mnoho nevypovídá o počtu dokladů prodávaných celkem ani o poměru slevových dokladů ke všem dokladům. Než někoho prohlásíte lhářem, měl byste mít po ruce více, než na rychlo spíchnutý web s nejistými údaji.
    Tvrzení ČD zní, že většina prodaných jízdenek tvoří slevové jízdenky eliška.
    Z vašich stránek vyplývá, že na dnes, zítra ani na pozítří si již nikdo žádnou jízdenku nekoupí, neb jsou elišky vyprodány. Cestující mezi Prahou a Ostravou podle vás buďto pojedou ve středu, nebo odloží svou cestu nejméně o týden.
    Naopak já tvrdím, že toto není chování typického zákazníka e-shopu a ikdyž slevová akce eliška může být lákadlem, zákazníci nakupují jízdenky protože potřebují cestovat a na e-shopu proto, že se chtějí vyhnout pokladně. Není proto pro mě překvapením běžnost plateb kreditní kartou (i přes to, že ČD nabízí pouze kartu+paypal) a nevěřím tvrzení o poměru prodeje elišek k běžným jízdenkám.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).