Hlavní navigace

Názor k článku České firmy nepovažují VoIP za bezpečnou od Flasi - ad a) A jak ho budete shánět? Buď...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2009 15:06

    Flasi (neregistrovaný)
    ad a) A jak ho budete shánět? Buď v nějakém katalogu, nebo na webu. Buď ve zlatých stránkách narazíte na jeho prezentaci a uvidíte tam kromě telefonu i www.instalater-vodrazka.cz a instlater.vodrazka@seznam.cz. Nebo vám google vyplivne prezentaci www.instalater-vodrazka.cz kde bude ten e-mail uveden. Shánějte si instalatéra jak chcete, ale když někde uvidíte, že má freemail i když má doménu, tak to pro vás znamená ztrátu důvěry, jak jste psal?
    Já osobně neznám žádnou firmu, co se propaguje v TV a má freemail, nicméně to, že se někdo propaduje na internetu přece neříká vůbec nic o tom, jestli to je instalatér a syn, kde má freemail logiku, nebo velká firma, kde to logiku nemá.
    Já tady od začátku mluvím o pidifirmách. A píšu, že je potřeba rozlišovat velikost firmy. Jestli chcete psát o jiných firmách, tak to laskavě explicitně uveďte.

    ad b) někteří registrátoři se současně chovají i jako poskytovatelé hostingu. Ale jsou to dvě různé role a to co jste napsal prostě nebylo přesné, to je vše.

    ad c) no tak není. Tak ho vy za ISP nepovažujte. To nemění nic na tom, že spousta lidí takového "ISP" má. Adresu SMTP může posílat např DHCP a rozumný systém ji umí přebrat a nastavit klienta? Bože! A co jako s tím? Kolika normálních lidí se taková situace asi týká? Ale i kdyby měl instalatér Vodrážka náhodou to štěstí, že by měl vyřešený problém SMTP, tak jich pořád ještě zbývá dost.

    Tak s tou větou o penězích na zajištění provozu se dá obecně naprosto souhlasit. Jenom nechápu, proč sem tu větu píšete. Fakt si myslíte, že placený mail je pro instalatéra Vodrážku základní pracovní nástroj? To rozhodně není pravda.

    Nicméně si půjdu zkontrolovat žaluzie a fólie na oknech. Ten živnostník, co mi to dělal měl doménu a freemail. Byl dost problém ho sehnat, měl dost plný diář a zatím se zdá, že všechno funguje. Ovšem když měl freemail, tak vlastně nemohl odvést kvalitní práci. Možná, když to tady teď píšu, tak ty žaluzie doma zatím upadly... :-D
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).