Hlavní navigace

České projekty, světový věhlas – Inspirujte se na Czech Internet Foru

13. 9. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Google, Viacom, Kiwi.com, Twich.tv, Nový deník, Warhorse Studios, Photopea – zkušenosti nejen z těchto firem získáte už 16. října.

Třináctka je šťastné číslo. Už potřinácté se totiž letos na jednom místě sejdou ta největší jména českého on-line světa. Tím místem bude konference Czech Internet Forum 2018. Na nejnovější trendy, zkušenosti a praktické rady domácích i světových osobností se můžete těšit už 16. října 2018. Přijďte nahlédnout do budoucnosti on-linu.

Jaká témata na vás čekají?

Konferenci otevřeme ve velkém stylu. Výkonný ředitel Google pro střední Evropu, David Sneddon, bude mluvit o zvyšujících se nárocích dnešního zákazníka. Budoucnost patří asistovaným zážitkům. Co to znamená pro marketing?

Nové technologie změnily svět. Ne vždy k lepšímu. Teď spotřebitelé cítí, že je třeba s tím něco udělat. Jak na tuto kulturní změnu zareagovat a vyhovět přání zákazníků i celé společnosti? Kodi Foster je datová špička, viceprezident pro datovou strategii ve Viacom. Na reálném případu vám ukáže, co dokázala inovace spojená se snahou pomáhat ostatním.

Marek Sacha, Co-founder/Director of Special Projects v pečovatelském startupu Cera, se nechá vyzpovídat v rozhovoru s Davidem SlížkemLupa.cz. Jak se projektu, který magazín Wired zařadil mezi nejlepší zdravotnické inovace roku 2016, daří? A opravdu se díky technologiím mohou proměnit celé obory?

Tisk je mrtev a placený obsah v dnešní době naprosto nemá šanci. Opravdu je to tak? O tom, proč věří v budoucnost nového deníku Nový deník, bude mluvit jeho ředitel Ján Simkanič.

Z českého RPG Kingdom Come: Deliverance se stal globální kult, kterého se prodalo milion kopií. O tom, jaká byla cesta projektu od crowdfundingové kampaně do světové distribuce, se s vámi podělí Dan Vávra, zakladatel a kreativní ředitel Warhorse Studios.

U malých projektů, které si získaly svět, zůstaneme i v přednášce Ivana Kuckira, programátora Photopea. Český grafický editor svou snadnou dostupností a pokročilými funkcemi nadchl uživatele po celém světě. Jaká je budoucnost grafického softwaru?

BRAND24

A to rozhodně není všechno. Na Czech Internet Foru se dále dozvíte, třeba jak využívat sociální sítě ke zvýšení návštěvnosti webu nebo jakou roli hraje Česko na poli kryptoměn. Zakladatel projektu Taste Of Prague vám prozradí svůj recept na úspěch. Více informací najdete v programu konference.

Partnery akce jsou společnosti Acomware, Active24, HyperMedia, LCG New Media, PayU, Queens, R2B2, Rakuten Viber a Reinto. Mediálními partnery jsou MediaGuru, MJournal a Tyinternety.cz. Pořadatelem akce je server Lupa.cz a produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).