Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku České Radiokomunikace zahájily testy placené pozemní televize DVB-T2 od pcwifi - furt nevim k cemu to ma vest tydle...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2013 21:34

    pcwifi

    furt nevim k cemu to ma vest tydle testy...zakladni CZ mam z dvbt tak ci tak zadara,nekde i HD verze takze zbyva placeni za radoby premiove programy...a ze by cena byla pod 200kc neverim, pritom za 200 ci slabe pres nabidne SkyL i UPCD daleko vic muziky...ze jide model placene dvbt fuguje jeste neznamena, ze bude to same i u nas, smysluplne by byli aspon 4 muxy programu a i tak by to byla stezi pulka co nejnizsiho balicku na SATu.

  • 18. 8. 2013 0:55

    buko1

    A naozaj si myslíte že cena u satelitnej TV zostane zachovaná aj v budúcnosti? Nebol by som si tým taký istý - akonáhle skončí Digi TV so svojou cenovou politikou (a že skončí je isté - pretože v opačnom prípade skrachuje, alebo aj v ČR zmení majiteľa tak ako v SR), tak porastú ceny aj na sate.

  • 18. 8. 2013 7:58

    Pamětník

    Ekonomické zákony platily, platí a budou platit. Ale cenová politika jen může reagovat na situaci na trhu. Pokud na hru zdražování nepřistoupí i diváci, a ti na to přistoupí jen tehdy, když za více peněz bude více muziky, nebude snaha poskytovatelů o zdražování účinná a budou muset od ní ustoupit, nebo skončit.

    Je vhodné si uvědomit, že divák zvládne a je ochoten strávit před obrazovkou jen určitý čas. Stanice, tzv. "zadarmo" (ČT a hlavní komerční) již dnes nabízí poměrně dost pestrou nabídku a tak se nabízí jediné žánry, které mají naději na zpoplatnění = sport a film (pokud možno premiérový). A zde může pomoci distribuci hlavně kvalita/rozli­šení/datový tok, což již dnes může nabídnout jen DVB-T2 a to placené. Proto se nedivme snahám a nezatracujme kapacitnější a s možností zpoplatnění testy nové normy. Jako si najdou již dnes služby různé úrovně a s různými cenami své abonenty, bude to tak jistě i s payTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).