Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Českému DVB-T zoufale chybí dětský kanál. Uspět by mohly i další stanice od anonym - Jde i o to, co se vysílá. Padesátkrát...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2013 18:31

    bez přezdívky

    Jde i o to, co se vysílá. Padesátkrát protočené věci z archívu Warnerů opravdu dnešním dětem nestačí a podobně stoleté sitcomy typu Krok za krokem. Na ČT jsou to zase buď věci, které už před tím několikrát běžely na Disney Channel nebo reprízy mnohokráte omletých starých animáků jako třeba aktuálně Willy Fog. Na to dnešní děti opravdu koukat nechtějí, to mi věřte. Přitom zrovna Nova by mohla mít dobře nakročeno, kdyby dala nějaké nové kousky od Cartoon Network (patří pod Time Warner). Tam by se toho našlo. A i ČT má určitě na to, aby nakoupila nové věci a nereprízovala věčně Byl jednou jeden..., Willyho Foga, Ferdu mravence a podobné věci, které jsem sledoval ještě já jako dítě.

  • 29. 1. 2013 9:11

    Juta

    A co na smíchově? Celé dopoledne a k večeru jsou tu dětské seriály. Neříkejte že to nestačí. V průběhu dne komediální seriály (např. Krok za krokem...), na které se děti také můžou koukat. Na ČT 1 a ČT 2 je toho taky spousta k vidění. Pokud bude ČT 3 tak tedy doufám, že z ČT 1 a ČT 2 dětské pořady zmizí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).