Hlavní navigace

Názor k článku Česko Slovensko má talent: prostě neuvěřitelná, neskutečná show od anonym - Myslel jsem si, že už větší bláboly než...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2015 10:46

    bez přezdívky

    Myslel jsem si, že už větší bláboly než recenzi SuperStar si od Vás nepřečtu, ale mýlil jsem se. Vy jste už hodně dlouho v žádné televizi nepracoval, viďte? Absolutně totiž nechápete principy dnešních licencovaných formátů, které odrážejí světové trendy. Ano, jestli se někomu tyto show nelíbí, určitě najde jiný, vhodnější program. Ale hodnotit jejich kvalitu plky typu: "Mně se to nelíbí, tak je to z kvalitativního hlediska špatné." to už je úplně zcestné a od kolegy z oboru bych čekal trochu více objektivity.

    To, že Stardance je dobře dělaná show s kvalitním týmem Valm neberu. Ale to samé platí i o Talentu a SuperStar. A ta práce kvalitního týmu je znát. Jen nýmandi jako jste vy musí neustále nadávat a kašlat při tom na objektivitu.

    P.S.: Srovnávat moderátory taneční veřejnoprávni soutěže a komerční show pro mladé také není zrovna Váš nejlepší "vejšplecht". On každý pořad vyžaduje jiný typ moderátora. A jak Pyco, Marek Eben i Junior s Marcelem jsou mistři svých oborů - jen každý pro jinou diváckou skupinu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).