Hlavní navigace

Názor k článku Česko stále miluje slevy: Slevomat hlásí obrat nad miliardu, některé servery končí od P2010 - Nesouhlasim s tim ze na vine je spotrebitel....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 1. 2014 14:17

    P2010 (neregistrovaný)

    Nesouhlasim s tim ze na vine je spotrebitel. Ten se jen snazi najit alespon tak nizkou cenu, jako vidi bezne v zahranici. A k tomu ma jeste 1/4 prijem. To plati u zbozi. U sluzeb si uz lide zvykaji, ze je lepsi jezdit napriklad na hory do zahranici, protoze to tam stoji v prepoctu podobne jak tady, akorat kvalita nabizenych sluzeb je nekde jinde. Kdo za to muze a kdo to zachrani ? Pseudosleva urcite ne, zvlaste kdyz je znam priklad ze zahranicni, kde za daleko vyssich nakladu (mzdy personalu) lze nabidnout kvalitnejsi sluzbu za stejnou koncovou cenu jako tady. Resenim je neprijemna pravda, ze je treba take neco delat a nejen brat penize za nic.

    Na vine jsou prodejci, kteri si mysleli ze neustale zdrazovani budou zakaznici stale akceptovat a nebudou mit srovnani s okolim. Jenze maji :-) Za "uspechem" techto portalu je spise alibismus, kde si prodejce mysli ze jejich vlastni problem (predrazeno) za ne zazrakem vyresi nekdo jiny. Pripomina to situaci, kdy si podnik najme konzultacni firmu, ktera za nej vyhodi zamestnance, aby toto neprijemne rozhodnuti nemusel delat sam. Take tim nic nevyresi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).