Hlavní navigace

Názor k článku Český Amazon - černá ovce mezi elektronickými obchody od Dan Lukes - Nemam sice s Vltavou jeste zadne zkusenosti (v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 6. 2000 16:23

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    Nemam sice s Vltavou jeste zadne zkusenosti (v dobe, kdy jsem si vybiral obchod snu nebrali platebni karty) - ted tam mam teprve prvni objednavku a uvidim. Pripoustim, ze informace o prodavanych titulech nejsou z nejpodrovnejsich - to je skutecne vada. Ale vetsi cast Vaseho prispecku zaslouzi, aby byli braneni.

    Je ciste vase svobodne rozhodnuti si dodavatele zvolit. Kazdy ma jiny sortiment, jiny pristup k zakaznikovy, jinou cenovou politiku.

    Neni nijak nezjistitelne, ze za dopravu se obvykle plati a za nektere zpusoby platby proste take. Chteji za dobirku 30Kc, je to jejich rozhodnuti - nakupte jinde, nebo neplatte dobirkou (za platbu kartou nemuze chtit nikdo nic). S postovnym asi nic nenadelate - zkuste nakoupit jinde.

    Pohorsen byst emohl byt, kdybyste si objednal knihu za 150 a aniz by kdokoliv cokoliv naznacil tak na poste byl balicek s dobirkou 200Kc. Ale takhle "nemate narok".

    Mimochodem, kazdy obchod je pro nekoho vyhodnejsi a pro nekoho mene. Pokud jste student a mate dost casu jit osobne do Kotvy, pak je pro vas proste osobni nakup lepsi nez elektronicky. Ja 15% slevy v Kotve nedostanu, platim kartou a tech 20Kc mi za usetrenou cestu stoji ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).