Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Český rozhlas se inspiruje veřejnoprávní televizí. Chce kompletně změnit tvář od anonym - No právě, takže tam to vidím naprosto bez...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2012 16:15

    bez přezdívky

    No právě, takže tam to vidím naprosto bez problémů... Tam je otázka spíše to jestli nějaký takový kanál vůbec bude... Je klidně možné, že na něj v ČT prostředky nenajde, protože se dost píše o tom, že nasliboval nesplnitelné.­..respektive si vycucal z prstu nesmysly... Pokud kanál nebude, tak patrně ČRo v DVB-T dál zůstane a nikdo si celkem nebude všímat toho, že tam je... Takže záleží to na Dvořákovi.... Jiná otázka je, jestli vůbec ČT nějaký takový kanál potřebuje ? Já si třeba myslím, že ne... Ovšem to je je fuk...Pokud na něj najde prostředky tak ho vyrobí, pokud je nenajde, tak ho nevyrobí... no a dle toho pak dopadne ČRo v DVB-T buď bude muset pryč nebo nebude muset pryč.... Paradoxně dobré by bylo, když by ho nevyrobil, ovšem v tom případě by ČRo nešlo pryč... A dobré by bylo, když by šlo ČRo pryč.... Takže v podstatě optimální průběh, který ovšem nenastane by byl takový, když by ČT5 dětský stvoř. ČRo muselo pryč. a jemu potom ČT5 dětský krachnul nebo se neosvědčil a byl následně zrušen...

  • 26. 4. 2012 12:12

    ivovi (neregistrovaný)

    Nastesti o zruseni rozhlasu v DVB-T nerozhoduje Dvorak, ale poslanci. I kdyz to je podobny material.

  • 26. 4. 2012 11:28

    bez přezdívky

    Radiožurnál je všude především dostupný z FM. Ovšem pochybuji, že se ČT bude ptát kde a v čem je ČRo dostupné...Prostě je z DVB-T vyrazí a hotovo... Otázkou je kdy... A otázkou je, zda vůbec... A to záleží plně na ČT, tedy na tom zda zavedou dětský kanál nebo nezavedou dětský kánal... Ale pak pochybuji, že se nějakého ČRo bude vůbec někdo ptát na názor...Prostě se odhlasuje aby vypadli a oni poslušně vypadnou... Já jen podotýkám, že by si měli pohlídat DAB...A tu možnost mají...Tedy chtít jako náhradu DAB... Ovšem já zde vůbec nemluvím o TELEKO a L-Bandu, kde se nechává ČRo pouštět zadara na náklady TELEKA...Já zde hovořím o tom, že jako byly udělené licence na L-Band a to RTI, Teleku a Českým radiokomunikacím. Tak stejně tak se vypíše brzy, brzyčko řízení na III.Band. A jsou tam 12? Morava a Slezsko a 12? Česko. A bylo by záhodno aby to získalo ČRo, tak jako ČT má MUX 1 DVB-T. A jestli to už ČRo budou fakticky provozovat ČRa jako provozuji Mux 1 DVB-T ČT a jaké si tam dá u jaké stanice ČRo bitráte, to už je jejich věc. Jen hovořím o tom, že by bylo záhodno aby získali tento 1+1 multiplex v DAB respektive žádali ho jako náhradu za opuštění Mux 1 DVB-T.

  • 26. 4. 2012 10:34

    ivovi (neregistrovaný)

    Vyhaneni rozhlasu z DVB-T je na miste az tady bude srovnatelna alternativa v DAB. Zatim ma rozhlas v DAB oproti DVB-T velice omezene pokryti a hlavne horsi kvalitu zvuku (srovnatelny datovy tok o 30-50% horsi) a navic chybi i Radiozurnal.

  • 25. 4. 2012 18:14

    bez přezdívky

    Když si shrneme poslední generální ředitele. Tak Kasík šel do DAB/DAB+ a DRM. Což bylo správně. Ovšem Medek byl posedlý DVB-T. Vysílání v DRM zastavil a rval ČRo nesmyslně do DVB-T. No a Peter Duhan, to pak nechává běžet..Tedy o digitalu raději moc nemluví ani o DVB-T ani o DAB/DAB+ a mluví jen o své reformě FM. No nezbývá nežli doufat, že je Dvořák z ČT z DVB-T vyžene...Sice mu nefandím, ale toto vyhnání ĆRo z DVB-T bych považoval za klad...Respektive za nápravu věcí veřejných, který způsobil šílený Medek, nežli ho odvezli do blázince, respektive původ bych snad hledal u agenta StB Jiši a normálizátorky Jaklové, tj. soudruhů z Rady ČRo, kteří zlikvidovali Kasíka. Nic méně Peter Duhan budí ještě lepší dojem nežli p.Kasík. Takže v dnešní době mi už zase až tak jeho likvidace nevadí. Takže možná se k něčemu s ĆRo p.Peter Duhan dopracuje Uvidíme, tedy spíše uslyšíme...Snad, tedy... No, co se týče DV a SV atd. SV by snad měl a chtěl Peter Duhan opustit. Tedy je to součástí jeho koncepce. Co se týče DV, to by mělo zůstat. A to je údajně politická záležitost. Tedy funguje to prý takto jako taková mezinárodní vývozní vysílačka pro Slovensko. Tedy prý to z DV poslouchají starší občané na Slovensku.

  • 25. 4. 2012 18:00

    bez přezdívky

    Nevím,jestli je opravdu tak důležité za koncesionářské poplatky tvořit nová loga za hrůzu peněz. Platí to i o TV. Současné loga stačí,dávají jasnou informaci jaký program sledujete. To nové závorkové je bez nápadu,takové nějaké holé a nudné. Co se týče opravdového šetření,tak uvedu příklad Óčka. Naříkají na vysoké ceny za šíření v DVB-T. Asi to fakt levné není. Pak ale nechápu Čro že se drží v MUXu1 za takové hříšné peníze,dále šíří svůj program i z AM vysílačů,to jsou palby,na Topolnou se snad na Zlínsku dá i svítit a těch peněz vyhozených.

  • 25. 4. 2012 11:50

    Bohumír Džubej (neregistrovaný)

    Tak to jsem zvědav, zda alespoň ČRo vyhlásí na nové logo veřejnou a otevřenou soutěž a nebo bude napodobovat ČT. Renomované grafické studio neznamená, jak je z nového loga ČT vidět, automaticky kvalitu. Bohužel studiu, které připravovalo logotyp pro ČT totálně unikla logika a poslání logotypu. Snad se to u ČRo nebude opakovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).