Hlavní navigace

Názor k článku Český Telecom a MS v ledním hokeji od shrek - Jenomze uzivatele minoritnich browseru nejsou zadni exoti. Manazeri,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2004 1:23

    shrek (neregistrovaný)
    Jenomze uzivatele minoritnich browseru nejsou zadni exoti. Manazeri, kteri dnes a denne pouzivaji IE, muzou zitra chtit navstivit stranky pomoci palmtopu, na kterem bude nainstalovana Opera. Nebo proste budou chtit / muset pouzit jiny prohlizec, nez s jakym pocital autor "optimalizovanych" stranek, z jakehokoliv jineho duvodu. Slusny obchodnik by si toho mel byt vedom a rozhodnuti potencialniho zakaznika respektovat. Pokud se tim ridite Vy ve Vasem e-shopu, mate moje sympatie.

    S temi vyssimi stolky je problem v tom, ze by zase mensi lide byli v nevyhode; nesrovnavejte nesrovnatelne. Jak jsem zduraznil, nikomu dobre napsane stranky neublizi. Co se tyce te SMS branu zdarma, to je take trosku mimo. Ja si nemyslim, ze by byl Radiomobil nebo kdokoliv jiny povinen poskytovat nekomu neco zdarma. Chci zaplatit rozumne penize za rozumne sluzby, ale chci, aby zakaznik byl skutecne vazenym zakaznikem, stejne jako si vazim tech, kteri chteji zaplatit mne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).