Hlavní navigace

Názor k článku Český Telecom předbíhá dotace na infrastrukturu. Proč? od Dan Ohnesorg - No mnohem pravdepodobnejsi je varianta, ze se starostove...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2006 13:20

    Dan Ohnesorg
    No mnohem pravdepodobnejsi je varianta, ze se starostove dohodli s Telenorem, ale ten je donutil podepsat NDA se sankci 200 tisic za prozrazeni jakekoliv informace, vcetne toho, ze podepsali NDA. Proto jsou skoupi na slovo. Telekom se sice smeje WiFi, protoze vi, ze ho zlikviduje z hodiny na hodinu, kdy zacne prodavat 24M ADSL, ale situace, kdy by nekde byl nekdo drive nez on ho chladnym nenechala. To by totiz neprodal ani jedno ADSL, az by zjistil, ze tam kde ho ma ted uz zadne neproda a zacal by hledat dalsi lokality. Takze udelal skatulata hejbejste se a obce kde mu konkurence nehrozi posunul na konec a tyhle uprednostnil.

    Kazdopadne se jedna o jednu z mala kvalitne vyuzitych dotaci, kombinace, kdy to stat nestalo ani korunu a obce ziskaly v rekordnim terminu DSLAM, ukazuje, ze by nebylo od veci prihlasit pristi rok vsechny ostatni obce bez DSLAMu ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).