Hlavní navigace

Názor k článku Čeští RTS munity analyzují profesionální hraní videoher a vydělávají na sázkových kancelářích od Tom - Trochu se mi nepozdava cely koncept. Stejne jako...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2017 15:58

    Tom (neregistrovaný)

    Trochu se mi nepozdava cely koncept. Stejne jako podobne podnikani Nano Energies.
    Cele to tkvi v tom, ze vezmete hromadu vzdelanych lidi a budujete software, ktery nic neprodukuje, jen ukusije ze zisku jinym.
    Tihle programatori by meli vyvijet soft, ktery neco uzitecneho dela, ne jen vydelava prachy. Stejne tak ti frajeri, kteri cele mladi hrali hry, by ted za to meli pykat, protoze proflakali svuj talent. A matematici, co delaji modely, se zase zabivaji necim, co je uplne k nicemu, krom toho, ze to vydelava prachy. Bere to prachy sazkovkam a presouva je temto vyvojarum.
    Podobne jsou na tom v Nano Energies, kde se snazi chytre koupit a prodat el. na trh v zavislosti na pocasi a ucinnosti solarnich elektraren. Vydelava to prachy, to ano, ale nikomu to nepomaha. SNizi to snad cenu energie lidi? Ne.
    Koneckoncu, ve FB a Googlu a jinde se taky nej mozky sveta snazi vymyslet algoritmy, ktere jim pomuzou lip cilit reklamu a prodat vic konzumnich kramu.
    Nelibi se mi to, ze nekdo studuje matyku a IT, a misto toho, aby s necim zajimavym prispel, vyuzije svuj potencial jen k vydelavani penez.
    Typc, co vyvinuli LoLko, CS, Hearstone, ... prispeli novou hrou, udelali zabavu. Zbytek se na nich jen prizivuje.
    Ja sam jim sice muzu zavidet uspech, ale neni to neco, co bych chtel delat. Proto se u nich o misto zajimat nebudu. Sam delam v IT a zarizuju bezpecnost dat. To mi prijde jako zajimava hodnota, kterou muzu prispet jako jedinec.
    Svym pobrecenim si tady nic nezmenim. Snad se ale i nekdo jiny zamysli nad mou myslenkou a rekne si totez co ja - "ze ti kluci a holky bohuzel marni svuj potencial".
    Čao

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).