Hlavní navigace

Názor k článku Čeští Spaceknow měří světovou ekonomiku ze satelitů, začínají Čínou od marek - Dobře tak konkrétněji: 1.Výsledkem je interaktivní cloudový nástroj běžící...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2016 1:19

    marek (neregistrovaný)

    Dobře tak konkrétněji:
    1.Výsledkem je interaktivní cloudový nástroj běžící ve webovém prohlížeči, kde si můžete například vyznačit danou oblast na mapě, pár sekund počkat a na časové ose dostat její postupný vývoj a aktivity.

    1 čínská křižovatka, vytáhnout z db snímky, vyznačit změny, bez JAKÉKOLIV analýzy, jen červeně začmárat rozdíly = několik (dle videa desítek) sekund. To bych naprogramoval taky. OK.

    2.Firma nyní spouští takzvaný China Satellite Manufacturing Index (SMI), který podle Machálka předkládá skutečná čísla o čínské ekonomice podle tisíců analyzovaných satelitních snímků.

    No tak na základě faktu1 by na celou Čínu tedy jen pro červené načmárání rozdílů, bez JAKÉKOLIV analýzy, vzhledem k momentálnímu stavu potřebovali desítky let výpočtů, a možná i více. Řádově tisíce analyzovaných snímků Číny? To jako třeba po hodině? Třeba 5000/24=208fotek za hodinu. Dělat analýzu z fotky která zobrazuje 1/208 z rozlohy číny=9597000km2. Tj. 46129km2? ČR má 78866km2. Takže půl ČR na běžném obrázku a z toho něco analyzovat??? Dál už bych byl sprostý...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).