Hlavní navigace

Chart Show po měsíci končí, Nova místo ní zítra nasadí Prince z Persie

17. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hudební show chtěla navázat na úspěch pořadu Tvoje tvář má známý hlas, připravoval ji dokonce stejný tým. Poslední díl ale vidělo necelých čtyři sta tisíc diváků a formát tak na Nově končí.

Show moderovaná Liborem Boučkem stihla odvysílat čtyři díly, ten první vidělo přes šest set tisíc lidí, minulou sobotu už ale oslovila pouhých 370 tisíc diváků. Na zítřejší večer tak Nova do prime time nasadila filmovou adaptaci počítačové hry Princ z Persie: Písky času, která má s původním formátem společné minimálně to, že první díl hry Prince of Persia vznikla v osmdesátých letech, což odpovídá také dataci hudby, na které Chart Show stavěla. Formát charakterizoval jeden z diváků „jako nezávazný pokec celebrit na videoklipy z YouTube“.

PSALI JSME: Tisková konference skupiny Nova ve znamení rebrandingu

UX DAy - tip 2

Na příští sobotu už Nova anoncovala uvedení české pohádky Řachanda. Chart Show vysílá jako licenční pořad také slovenská Markíza. U nás její uvedení anoncovala na lednové tiskové konferenci programová ředitelka Novy Alex Ruzek, která ji také označila za nástupce úspěšného formátu Tvoje tvář má známý hlas. Oba pořady dokonce vytvářel stejný produkční tým. V hlavní roli s moderátorkou Adélou Banášovou přitom Nova nasadila formát Chart Show už v roce 2014.

PODROBNOSTI: Chart Show nasadí Nova 8. listopadu, moderovat ji bude Adéla Banášová

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).