Hlavní navigace

Názor k článku Cibien’s Corner: V Praze otevřelo jedno z největších herních muzeí v Evropě od Muzeum Her CZ - Díky za názor, ale ptám se, který den...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2018 16:55

    Muzeum Her CZ (neregistrovaný)

    Díky za názor, ale ptám se, který den jste u nás byl, když víte, že popisky chybí? Zatím jsou pravda jen u klíčových systémů, ale postupně je doplňujeme. Navíc uvádíme, že jsme interaktivní muzeum, kde je možné si na exponáty sáhnout a o tu interakci u nás jde především.

    Nicméně,
    1) V tuto chvíli je rozpracovaná série článků k jednotlivým výrobcům herních systémů, které se budou dále doplňovat
    2) Dokončují se popisky dalších systémů, nicméně člověk, který je píše je profesionál a nepustí z ruky nic, za čím by si nestál a nemělo hlavu a patu, tak to trochu trvá.
    3) Jak jste si jistě při návštěvě všiml, na stěně je interaktivní obrazovka, na které běží prezentace. Obrazovky se budou rozšiřovat do dalších částí a sekcí muzea a bude přibývat text a animace.
    4) Po muzeu stále chodí obsluha, která se s návštěvníky aktivně baví o tom, co je zajímá, nebo co hledají.

    Na rozvoji našeho projektu dále pracujeme, vše nejde hned, zatím od nás návštěvníci odcházejí nadšení a pokud jste u nás nenašel co jste hledal, tak mě to mrzí, ale jste první z prvních sto návštěvníků co u nás bylo co má výhrady a to je pro mě super výsledek ;)

    Čeněk Cibien

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).