Hlavní navigace

Názory k článku Čína chce přitvrdit v cenzuře Internetu

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 6. 2009 18:39

    Paroubegg (neregistrovaný)
    Chtěl bych podotknout všechny pisálky, že Čína není ta zlá země o které se furt píše, že cenzuruje internet. Stačí se podívat na USA, co se tam děje, kde policie brutálně zkope kolemdoucího chodce a když se začne bránit, tak ho zavřou, že napadl policajta a dají mu flastr. A to nemluvím o tom,že líbání na veřejnosti je v některých zemích té milované USA trestné. Čína podle mne není ani špatná ani dobrá země, kdyby za KublajChána či ČingisChána existoval interenet, určitě by souhlasil s restrikcí. Navíc internet jako takový se v dnešní moderní době musí změnit, a má se mu vrátit status, ke kterému byl vynalazen. Pevně věřím, že Čína bude našim vzorem v otázkách mezinárodní bezpečnosti. USA dělá mnohem větší kraviny než Čína a nikdo ji za to neodsuzuje.
  • 9. 6. 2009 0:20

    :-) (neregistrovaný)
    Teda, Vy jste ale lakomec! Takové kvalitní hulení máte a ani se rozdělíte :-DDD
    --
    Naštěstí stačí v nastávajících volbách dát hlas KSČSSD a kam se na nás bude hrabat nějaká Čína - Rudá bude u nás nejen nějaká červená, ale pěkně tmavě krvavá červeň. Místo velkého čínského firewallu nechá KSČSSD vzít páteřní linky bagrem - zaručeně pak nikdo protivládní mail nepošle :-)

    A ano, Internet se musí změnit - REPUBLIKU SI ROZVRACET NEDAME!! :-DDDDDDD
  • 8. 6. 2009 19:15

    anonymní
    Nemůžete přece psát na Lupu každou novinářskou ptákovinu.
    To, že nějaký novinář nebo přihlouplý čínský disident neslyšel nic o PHP-čku, ještě neznamená, že i všichni ostatní lidé za vrchol informační vzdělanosti pokládají přepsání URL odkazu z propašovaného letáku.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).