Hlavní navigace

Názor k článku Cloud je někdy také předražená hračka od Jakub Suchy - Michale, ano, Lukas preformuloval vase nazory, ale ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 6. 2011 16:10

    Jakub Suchy (neregistrovaný)

    Michale, ano, Lukas preformuloval vase nazory, ale ve vecnem a logickem stylu. Vas clanek byl bulvarni vykrik do tmy s nedostatecnym porovnanim, osobne bych na Lupe cekal vic. Jsme v CR, takovehle clanky nemaji spravnou ucinnost - zajisti, ze pristi tyden za jinou firmou prijde Franta z Horni Dolni a zacne vykrikovat, ze je cloud k nicemu, protoze to prece rikal Illich na Lupe. Odborne clanky by mely mit kontext a nadhled a ten tomu Vasemu chybi.

    Pridam jinou zkusenost: V Acquia mame pres 800 Amazon EC2 instanci + cca 20 internich a hostujeme pres 2.5 miliard pageviews mesicne pro vsechny zakazniky. Dosahnout tehoz na dedikovanem HW by pro nas bylo mnohem drazsi vzhledem k nakladum na spravu takoveho HW a pozadavkum klientu na novou kapacitu v prubehu dne.

    Oproti Lukasovi nepouzivame RDS, protoze nam ve sve dobe neposkytovaly moznosti, ktere potrebujeme, jako jednoduchou spravu master/slave instanci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).