Hlavní navigace

Názor k článku Co ještě brání startu digitálního rozhlasu v Česku? od Steve - To není Kubo o nějaké drzosti ale o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2011 17:12

    Steve
    To není Kubo o nějaké drzosti ale o pohledu na danou věc .... já vím o tobě že jen papouškuješ a oháníš se nastudovanými věcmi nejen v tomto oboru. Já vím že je hromada podobných, kteří se v tomto vyžívají to teoreticky rozebírat atd (na internetu je toho mraky), ovšem zde snad jde o výsledný poslech a né o nějaké kodeky, jejich parametry a audiotechniku kterým se tu snažíš tak oslnit přesto že to s tím vlastně ve výsledku souvisí. Jinak poslech a hodnocení hudby nech laskavě na mě a neříkej že se k tomu vyjadřovat nemohu. Já se k tomu vyjadřovat mohu, má to souvislost s mojím studiem a zaměstnáním celkem dost. Asi zapomínáš, že jsem vlastně sluchař. Nevím co máš ty a do jaké míry s hudbou společného, myslím si že jsi asi jen uživatel. Hmm, asi tě zajímá pouze jen ten hardware a jak to vlastně cca funguje. Ano vím, že je v CD přehrávači DAC převodník a že na něm také hodně záleží kolika je bit apod., proč bych neměl vědět. Více k tomu nepovím, nezajímám se tak elektronikou a součástkami do podrobna - to je zase jiný obor.

    Jinak jsi hovořil o DABU, proto mě udivilo že jsi vzpomněl těch 320kbps. Jinak v DVB-T mají i němci standartních 192kbps. Co je na satu je tak trošku něco jiného, tam se může dovolit nějaký ten luxus navíc když si vysílatel připlatí.

    Jinak si hudbě fandi že jí rozumíš když myslíš, já ti to neberu .... :-) Nemám zájem se tady dohadovat a přetahovat s nějakým teoretikem. Myslím že jsme tu snad na diskuzi. Hlavně to chce Kubo klid ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).