Hlavní navigace

Názor k článku Co nám dala a vzala televizní krize? Její následky pociťujeme dodnes od anonym - Vaše velká smůla je, že se ceny v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2020 22:34

    bez přezdívky

    Vaše velká smůla je, že se ceny v čase dají velmi snadno dohledat, takže si nemůžete vymýšlet. Ceny pohonných hmot od roku 2001, aby se člověk bavil jenom o novém Miléniu, si laskavě najděte na webu Českého statistického úřadu a nevařte z vody, kde je údajně kupuji já (pokud vás to tedy zajímá, tak u čerpací stanice ONO a za cenu o 1 Kč na litru nižší, než jsem je kupoval v roce 2001).

    Poplatky za komunální odpad v Brně, což je druhé největší město v ČR, odráží populačně velkou část republiky. Pokud by vám to nestačilo, tak se podívejte na třetí největší město v ČR, Ostravu - tam se platí 498 Kč už od roku 2005, tj. 15 let.

    Ještě poznámku k tomu vašemu postu výše, že klesá cena elektroniky, u které nedochází k technologickému vývoji - taková elektronika neexistuje, akorát vy to vůbec netušíte, protože to celé už jde mimo vás...

    Dál nehodlám s vámi nic dalšího rozebírat, protože je naprosto jasné, že valná většina cen, jenž se přímo dotýkají základních potřeb domácností, se prostě dlouhodobě nemění, případne i klesá a není tedy ani důvod, aby se měnily nějaké koncesionářské poplatky. Samozřejmě vám nic nebrání posílat na KH klidně víc, jako bohatý důchodce si to jistě můžete dovolit (teď vám navíc vláda poslala "rouškovné", takže nejspíš nevíte co s penězi a podle toho pak i vypadají vaše notně pomýlené příspěvky v diskuzi).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).